Visitekaartjes voor je blog

Een visitekaartje hebben is handig voor je werk, maar ook als je een hobby hebt als bloggen. Op mijn werk heb ik ook een stapel visitekaartjes liggen en dit is erg handig om even snel mee te geven. Als blogger heb je natuurlijk ook contact met PR-bureau’s en collega bloggers, altijd handig om hen dan ook een kaartje mee te geven.


Visitekaartjes voor je blog

In deze blog kon je al eerder lezen over mijn visitekaartjes, helaas viel mijn tekst op het kaartje niet helemaal goed en daardoor boden zij mij aan om nog een poging te wagen om de kaartjes wél perfect te leveren. Dit vind ik echt een hele goede service van Studentendrukwerk.nl!

Mijn visitekaartje

Visitekaartjes voor je blog

Het ontwerp van het kaartje is hetzelfde gebleven, alleen is de tekst nu gelukkig wel scherp.

Het verschil

Visitekaartjes voor je blog

Dit is hoe ik de tekst de eerste keer binnen kreeg.

Visitekaartjes voor je blog

En dit is het eindresultaat van de tweede druk. Zoals je begrijpt ben ik ontzettend blij met de oplossing die voor mij gezocht is vanuit Studentendrukwerk.nl

Je kunt uit een hele hoop lettertypes kiezen op hun site, maar als je dus liever je eigen lettertype gebruikt dan is dat ook zeker mogelijk!

Volgende week organiseer ik met een aantal dames hele leuke winacties, degene die mijn pakketje wint krijgt mijn visitekaartje er uiteraard ook bij 🙂

Wat vind jij nu van mijn visitekaartje?

Bedankt voor het lezen!

Share:

1 Reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.