Waarom Instagram Ook Wel Eens Positief Genoemd Mag Worden

Instagram is de laatste tijd alleen maar negatief in het nieuws en dat snap ik ook best wel want als je wilt groeien wordt het je zo moeilijk mogelijk gemaakt. Maar ik heb ook juist hele mooie dingen mogen doen/krijgen dankzij Instagram en dat mag ook wel eens genoemd worden!


Waarom Instagram Ook Wel Eens Positief Genoemd Mag Worden

Waarom Instagram Ook Wel Eens Positief Genoemd Mag Worden

Zoals je kunt zien heb ik niet die 10K volgers en het zal waarschijnlijk ook nog heel lang duren voordat ik die überhaupt heb, maar toch heb ik met mijn ‘in de ogen van bedrijven‘ weinige volgers al veel moois mogen doen dankzij Instagram. Zowel voor- als na de algoritme veranderingen.

FOTO’S

Ik vind Instagram het leukste social media platvorm als ik moest kiezen, omdat ik mooie plaatjes kijken altijd al leuk heb gevonden en ik daar liever doorheen scroll dan wanneer ik lappen tekst moet lezen. De feed hoeft van mij niet perfect bij elkaar te passen maar ik vind het wel belangrijk dat er moeite voor de foto gedaan is.

Waarom Instagram Ook Wel Eens Positief Genoemd Mag Worden

SAMENWERKINGEN

Zelf probeer ik ook echt moeite te doen om mijn foto’s mooi te krijgen en dit valt ook op bij bedrijven, want ik heb al meerdere keren mails ontvangen waarbij mijn foto’s genoemd worden en ik hierdoor ook hele leuke samenwerkingen heb gekregen.

ANDERE BLOGGERS

Hoewel ik de meeste bloggers niet persoonlijk ken, heb ik wel leuk contact met meerdere bloggers. Dit omdat we samen in een Insta Pod zitten en dus dagelijks onze foto’s delen met elkaar. Gelukkig is het niet alleen maar foto’s delen en klaar, we hebben het ook over andere onderwerpen en helpen elkaar als dat nodig is. Super fijn en leuke meiden! Gelukkig zijn er nog zat bloggers die bloggen echt zien als een leuke hobby in plaats van ‘hoppa, zo veel mogelijk spullen ontvangen en klaar’.

Als ik kijk naar alle social media die ik gebruik voor mijn blog dan is Instagram toch wel het platform dat mij het meeste heeft gebracht. Het is wel veel werk om bij te houden, want ik vind het wel fijn dat ik mooie foto’s heb en je ‘moet’ ook wel regelmatig delen om een beetje in beeld te blijven. Toch blijft Insta mijn favoriet!

Wat vind jij van Instagram?

Bedankt voor het lezen!

2 Reacties

  1. februari 13, 2018 / 2:11 pm

    Ik vind Instagram ook leuk! Alleen jammer wat er soms allemaal bij komt kijken

  2. februari 15, 2018 / 8:19 pm

    Ik ben bijna niet meer op facebook te vinden. Op Instagram kun je toch meer uiten, blijft leuker en gezelliger.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.