We Love The Planet Natuurlijke Deodorant Original Orange

We Love The Planet is een natuurlijk merk dat zowel deodorant, kaarsen en oliën verkoopt. Ik was onlangs bij een beauty-avond bij mij in de stad en daar stond een kraampje die de deodorant verkocht. Deze deodorant is smeerbaar, iets wat ik nog nooit eerder heb geprobeerd en daarom leuk om dat wél eens te doen! Ook vind ik het wel een fijn idee om geen rare ingrediënten op mijn huid te smeren. Ik gebruik ‘m nu een paar weken en deel vandaag mijn complete review.


WE LOVE THE PLANET NATUURLIJKE DEODORANT ORIGINAL ORANGE

Ik kende het merk We Love The Planet nog niet, maar de formule achter het bedrijf spreekt mij wel aan. De deodorant kocht ik dus bij een kraampje tijdens een beauty-avond in de stad. Er waren verschillende geuren verkrijgbaar, zo was er één met lavendel, maar ook een minty geur, toch sprak original orange mij het meest aan. Deze deodorant bevat olie van de spaanse mandarijn. De geur zit dus wel goed, maar nu komt de test.. Je moet deze deodorant met je vingers onder je oksels smeren. Is dit niet heel ongemakkelijk? Ik probeerde het..

DE VERPAKKING

We Love The Planet Natuurlijke Deodorant Original OrangeWe Love The Planet Natuurlijke Deodorant Original Orange

De deodorant zit in een bakje en bevat 48 gram. Voorop een sticker van het merk, achterop staan de ingrediënten.

INGREDIËNTEN

Cocos Nucifera Oil*, Sodium Bicarbonate, Zea Mays Starch, Cera Alba, Caprylic/Capric Triglyceride, Olea Europaea Fruit Oil, Citrus Reticulata Peel Oil, Limonene**, Hypericum Perforatum Flower Extract, Linalool***Biological, **Component of essential oils

Alle ingrediënten zijn van natuurlijke en biologische afkomst, er zitten geen synthetische ingrediënten en aluminium in. De combinatie van bijenwas, kokosolie en maiszetmeelpoeder zorgen ervoor dat de deodorant goed te smeren is. Zuiveringszout haalt de ‘vieze’ geurtjes van zweet weg door ze te neutraliseren. Voor het lekkere geurtje zijn er oliën toegevoegd.

IN GEBRUIK

We Love The Planet Natuurlijke Deodorant Original Orange

De crème ruikt lekker naar citrusvruchten, heerlijk fris! We Love The Planet Natuurlijke Deodorant Original Orange

Ik had verwacht dat het een heel stevige crème zou zijn, maar het is juist romig en makkelijk smeerbaar. Wel merk ik er wat klontjes in zitten en deze voel ik ook bij het aanbrengen onder mijn oksel, daardoor moet ik de crème goed vasthouden tot het weggesmolten is.

Voor ik de We Love The Planet Natuurlijke Deodorant Original Orange aanbreng was ik mijn oksels, dit vind ik toch wat frisser dan wanneer ik het er zo op kwak. Het uitsmeren gaat, op de klontjes na, makkelijk. Helaas ruik ik de citrusgeur niet meer nadat ik het heb aangebracht, jammer is dat!

Maar ik merk wel echt dat ik door de dag heen minder naar zweet ruik. Ik zweet vrij snel en ik merk nu goed dat ik niet naar zweet ruik, super fijn! Het wordt nog wel ‘nat’, maar dat ruikt nu dus nergens naar. Volgens We Love The Planet zou je 24 uur beschermd moeten zijn, maar dit haalt het naar mijn mening niet. Maar wanneer je een drukkere dag hebt, kan je ook weer een nieuw laagje aanbrengen.

Wat een fijne deodorant, maar dan alleen voor in de ochtend. Ik wil namelijk wel van te voren mijn oksels kunnen wassen en nadien mijn handen natuurlijk ook. Ik zou dus niet halverwege de dag weer een nieuwe laag smeren, dan gebruik ik toch liever een rol- of spray deodorant. Voor nu gebruik ik de We Love The Planet Natuurlijke Deodorant Original Orange dus alleen wanneer ik de dag start en als ik mezelf ‘ruik’ dan pak ik er wat anders bij. Maar dat neemt niet weg dat ik deze deodorant goed vind werken, het gebruik vind ik alleen wat minder praktisch.

We Love The Planet Natuurlijke Deodorant Original Orange €11,50

Heb jij wel eens een smeerbare deodorant gebruikt?

Bedankt voor het lezen!

9 Reacties

 1. april 6, 2017 / 8:35 am

  In elk geval is ‘ie super fotogeniek! Ik heb nog nooit smeerbare deo’s geprobeerd, maar ze klinken toch wel erg fijn. Jammer dat je de citrusgeur niet meer ruikt, en ook jammer dat het geen 24 uur lang werkt. Ik ben er heel benieuwd naar! Malou x

 2. april 6, 2017 / 10:26 am

  Ik heb goede ervaring met het merk, al helpt het bij veel zweten niet echt bij mij. Het ruikt wel zalig. Ik zou ook liever een ander pakken als ik nog een keer deodorant gebruik.

 3. april 6, 2017 / 11:55 am

  Nog nooit geprobeerd zo’n smeerbare deo, maar deze klinkt toch best wel fijn enkel jammer dat deze je niet 24h beschermd…

 4. april 6, 2017 / 6:55 pm

  Ik ken deze deodorant en heb deze zelf ook getest. Eerst een beetje en vreemd idee om met je vingers onder je oksels te smeren. Maar het werkt wel en zoals jij zegt is het voor de start van de dag prima te doen.

 5. april 6, 2017 / 8:38 pm

  Ik weet het niet haha. Ik vind het toch een beetje vreemd om een deodorant onder je oksels te smeren maar de ingrediënten spreken me dan wel weer erg aan!

 6. april 6, 2017 / 10:00 pm

  Zelf nog nooit geprobeerd, ik zag dat mijn webwinkel het ooit ook had. Maar ik vind als je direct na het douchen dit gebruikt het best te doen zal zijn.
  En in de ochtend een washandje vooraf…

 7. april 14, 2017 / 7:10 pm

  Wat een prachige foto’s heb je genomen ♥! Ik heb een tijd geleden een soortgelijke deodorant gehad van Chagrin Valley Soap & Salve. Ik was op zich ook positief over de werking, maar vond het aanbrengen ervan wat onpraktisch en dat begon me op den duur steeds meer te storen. Het werd dan ook geen re-buy voor mij.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.