Win dit leuke cijferbord van Koopjesaap.nl

Koopjesaap

Qua speelgoed voor Lauren vind ik het belangrijk dat ze er leuk mee kan spelen, maar ook dat het leerzaam is voor haar. Een cijferbord is daar dus perfect voor. Wil jij dat ook graag? Lees dan gauw deze blog en dan maak je kans om er ook één te winnen.

Koopjesaap.nl

Kenden jullie de site Koopjesaap.nl al? Op deze site verkopen ze werkelijk alles, het aanbod is groots en gevarieërd. Je kunt er o.a. terecht voor producten voor je auto, beauty, tassen, smartphone, tuin, kind en nog veel meer. Het doet mij een beetje denken aan AliExpress. Bij Koopjesaap.nl werken ze niet met tussenpersonen waardoor de kosten enorm verlaagd kunnen worden. Je wacht dan wel wat langer op je bestelling, maar je betaald dan dus ook veel minder dan dat je normaal gesproken voor dat product zou betalen. Én de verzendkosten zijn altijd gratis. Nou voor alle gierige Nederlanders klinkt dit super toch?!

Cijferbord

koopjesaap koopjesaap

Ik zocht dit cijferbord uit. Voor kindjes is het ontzettend leuk om te leren hoe alle blokken weer terug in de vorm kunnen en wanneer ze ouder zijn kunnen ze zowel in het Nederlands als Engels de cijfers leren. Ze hebben er lang plezier van! Naast het cijferbord is er ook een versie met letters.

Winnen

Wil jij ook een cijferbord voor je kind(eren)? Je kunt ‘m winnen! Dit zijn de voorwaarden om mee te doen:

 • Volg mijn Instagram pagina
 • Laat een reactie achter onder deze blog dat je mee doet. Zorg ervoor dat je een geldig e-mail adres invult bij de reactie (deze is alleen voor mij zichtbaar). Ik gebruik je e-mail adres om je te laten weten dat je hebt gewonnen.

Ik maak de winnaar bekend op 17-07 en diegene krijgt dan dus een mail van mij. Reageer je niet binnen twee dagen, dan mail ik een nieuwe winnaar.

Niet gewonnen? Dan heb ik nog wel een fijne kortingscode die je kunt gebruiken. Met de code ‘Beauty10’ krijg je 10% korting op alles bij Koopjesaap.nl

Veel succes!

7 Reacties

 1. Paula
  juli 10, 2019 / 9:36 am

  Zo leuk voor mijn nichtje!

 2. Jade
  juli 10, 2019 / 9:55 am

  Super leuk 💓💓 ik doe mee voor men nichtje

 3. Jade
  juli 10, 2019 / 9:56 am

  Super leuk 💓💓 ik doe mee voor men nichtje ze zou het super leuk vinden!!

 4. Paula
  juli 10, 2019 / 10:00 am

  Wat leuk! Ik doe heel graag mee!

 5. Marian B
  juli 10, 2019 / 4:49 pm

  Eenvoudig, maar leuk! Dit is wel wat voor mijn dochtertje. Leerzaam op verschillende manieren inderdaad.

 6. Lesley
  juli 10, 2019 / 8:11 pm

  Wat leuk! Mijn dochter is dol op puzzeltjes dus doe graag mee 🙂

 7. Leonie
  juli 15, 2019 / 10:21 pm

  Wat een leuke en leerzame puzzel! Ik doe graag mee!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.