[gesloten] Winactie Complete Maybelline Set

Winactie Maybelline Set

Een tijdje terug besloot ik alleen nog maar dierproefvrije make-up te gebruiken, voordat ik dat besloot sloot ik een GLAMOUR abonnement af. Hierbij kreeg je een complete Maybelline make-up set, maar nu gebruik ik dit dus helemaal niet! Daarom wil ik één van jullie er blij mee maken.


WINACTIE MAYBELLINE SET

Hoewel ik het wel een beetje raar vind om een niet-dierproefvrij merk weg te geven, doe ik toch niets met deze make-up en dat is ook zonde. En als ik de mevrouw in de Ici Paris XL van laatst moet geloven is deze set wél dierproefvrij, zij had namelijk een cursus gevolgd en zei dat de make-up in Europa niet op dieren is getest en de make-up in China wel op dieren wordt getest. Ze vond het namelijk vreemd dat ik geen make-up bij haar wilde kopen, ik gaf aan dat als een merk alsnog in China verkoopt, ik dat merk dus alsnog steun met hun praktijken in China en ik dan net zo goed niet dierproefvrij kan gaan gebruiken. Ze vond het maar gek, geloof ik. Anyways.. Verder met de winactie 🙂

WAT KAN JE WINNEN?

Winactie Complete Maybelline Set

Het is een heel complete set van Maybelline. Dit zit er allemaal bij:

 • Colossal Mascara
 • Vivid Matte Liquid Lipstick
 • Baby Lips Balm
 • Super Stay Nagellak in twee tinten
 • Brow Satin
 • Master Drama Eyeliner
 • Smokey Eyes Palette

Alles is nog nieuw en ik heb het niet gebruikt.

WAT MOET JE ER VOOR DOEN?

Volg Beautyonthefarm op Facebook

Volg Beautyonthefarm op Bloglovin en ‘Love‘ of ‘Save‘ deze post.

Laat onder deze blogpost ook even weten dat je meedoet met een geldig e-mail adres. And That’s It 🙂 Je kunt meedoen tot zondag 23 april, daarna kies ik een winnaar via een random picker en mail ik die persoon. Reageer je niet binnen 48 uur? Dan gaat de prijs naar iemand anders.

Ga jij meedoen?

Bedankt voor het lezen!

De winnares is geworden:

april 16, 2017

RELATED POSTS

21 Comments

 1. Beantwoorden

  jia-feng

  april 14, 2017

  nice! ik doe mee 🙂

 2. Beantwoorden

  Susan

  april 14, 2017

  Oooh nice! Ik heb alleen een aantal producten hiervan al, dus ik sla hem over.

 3. Beantwoorden

  marina

  april 14, 2017

  Wat een gaaf pakket! Ik doe graag mee hiervoor. Ik zal het delen met mijn dochter! Dat zou ze ook geweldig vinden???

 4. Beantwoorden

  Gabydiks

  april 14, 2017

  Wat leuk wil ik best eens proberen?

 5. Beantwoorden

  Marian B

  april 14, 2017

  Je hebt een duidelijke en sterke overtuiging, goed en knap van je! Ikzelf ben ook tegen proefdieren maar ik ben er eerlijk gezegd niet zo bewust mee bezig. Het is een mooi pakket en doe daarom graag mee.

 6. Beantwoorden

  Varenka W

  april 14, 2017

  Oh wat leuk, ik doe graag mee.

 7. Beantwoorden

  Henrieke

  april 14, 2017

  Ik doe graag mee! Die Superstay vind ik ook altijd fijn en dit zijn lieve kleurtjes. <3

 8. Beantwoorden

  Sonja

  april 14, 2017

  Wat een leuke producten!
  Ik zou de nagellakjes te gek vinden! Echter,… gun ik het een andere dame!

 9. Beantwoorden

  Babs

  april 14, 2017

  Leuk! Ik doe ook mee!

 10. Beantwoorden

  Fay

  april 15, 2017

  Echt een leuk pakket, en ik snap volkomen dat je vast wilt houden aan je overtuiging en die mevrouw heeft eigenlijk het recht niet er oordelend over te doen haha. Het is jouw overtuiging en ik vind het knap dat je het zo aanhoudt! Ik ben er echter niet zo mee bezig, dus ik zou wel graag meedoen. Ik volg je op fb en bl en heb dit bericht geloved!

 11. Beantwoorden

  Anna

  april 15, 2017

  Ik snap je reden erachter wel! Het lijkt me heel leuk om dit pakketje te winnen. Ik heb alle stapjes gevolgd!

 12. Beantwoorden

  marleen

  april 15, 2017

  Wow wat een tof pakket! Ik doe graag mee! 🙂
  Ik volgde jou nog niet eens op Facebook…oeps! Nu dus wel 😉

 13. Beantwoorden

  Marleen

  april 15, 2017

  Heel leuk! Ik doe mee ! Heb beide dingen gedaan 🙂 Op mijn blog kun je een tof pakket winnen van Etos trouwens, maar of het allemaal dierproefvrij is dat weet ik niet 🙂

 14. Beantwoorden

  Ayse

  april 16, 2017

  Het is idd lastig om te weten welk make up dierproefvrij is of niet. Ik zou het fijn gevonden hebben als er onderaan de merk werd aangetoond of het merk dierproefvrij of met dieren gewerkt wordt. Zo is aan jou de keus wat je met de info moet. Het liefst verplicht, net als bij een pak sigaretten.

  Ik doe trouwens mee met de actie!

 15. Beantwoorden

  Liesbeth

  april 16, 2017

  Ik doe graag mee met je actie! Wel raar dat zo’n verkoopster niet de juiste informatie heeft!

 16. Beantwoorden

  Veronique

  april 17, 2017

  Ik dacht altijd dat alle make-up wat in Nederland te koop is dierproefvrij is. Maar ik ben er inderdaad niet zo heel erg bewust mee bezig. Ik vind de producten van maybelline wel erg fijn en doe graag mee aan deze actie.

 17. Beantwoorden

  Marith

  april 17, 2017

  Wat een superleuke winactie! En wat apart dat die vrouw dat niet begreep. Ik vind het heel knap dat jij er zo op let en voor je standpunt blijft staan. Zelf ben ik er iets minder mee bezig… en vind het merk super fijn. Dus ik doe zeker mee aan de winactie!

 18. Beantwoorden

  Tamara TS

  april 18, 2017

  Tof dat je er dan toch een winactie van maakt! Ik doe heel graag mee. Kwam er zojuist achter dat ik je nog helemaal niet op Facebook volgde. Nu dus wel. 🙂

 19. Beantwoorden

  Yvet

  april 23, 2017

  Leuk, ik doe mee!

 20. Beantwoorden

  Iris

  april 23, 2017

  Zo, op de valreep doe ik nog even mee haha. Ik heb hem helemaal over het hoofd gezien helaas! Ik doe graag mee omdat ik eigenlijk niks van Maybelline heb en het me tof lijkt als er hier weer een nieuwe favoriet tussen zit 😀

 21. Beantwoorden

  Nina Simplynspecial

  april 23, 2017

  Op de valreep doe ik nog even mee 😉 Wat extra make-up komt altijd van pas, hihi.

LEAVE A COMMENT

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.