[gesloten] Winactie Complete Maybelline Set

Winactie Complete Maybelline Set

Een tijdje terug besloot ik alleen nog maar dierproefvrije make-up te gebruiken, voordat ik dat besloot sloot ik een GLAMOUR abonnement af. Hierbij kreeg je een complete Maybelline make-up set, maar nu gebruik ik dit dus helemaal niet! Daarom wil ik één van jullie er blij mee maken.


WINACTIE MAYBELLINE SET

Hoewel ik het wel een beetje raar vind om een niet-dierproefvrij merk weg te geven, doe ik toch niets met deze make-up en dat is ook zonde. En als ik de mevrouw in de Ici Paris XL van laatst moet geloven is deze set wél dierproefvrij, zij had namelijk een cursus gevolgd en zei dat de make-up in Europa niet op dieren is getest en de make-up in China wel op dieren wordt getest. Ze vond het namelijk vreemd dat ik geen make-up bij haar wilde kopen, ik gaf aan dat als een merk alsnog in China verkoopt, ik dat merk dus alsnog steun met hun praktijken in China en ik dan net zo goed niet dierproefvrij kan gaan gebruiken. Ze vond het maar gek, geloof ik. Anyways.. Verder met de winactie 🙂

WAT KAN JE WINNEN?

Winactie Complete Maybelline Set

Het is een heel complete set van Maybelline. Dit zit er allemaal bij:

 • Colossal Mascara
 • Vivid Matte Liquid Lipstick
 • Baby Lips Balm
 • Super Stay Nagellak in twee tinten
 • Brow Satin
 • Master Drama Eyeliner
 • Smokey Eyes Palette

Alles is nog nieuw en ik heb het niet gebruikt.

WAT MOET JE ER VOOR DOEN?

Volg Beautyonthefarm op Facebook

Volg Beautyonthefarm op Bloglovin en ‘Love‘ of ‘Save‘ deze post.

Laat onder deze blogpost ook even weten dat je meedoet met een geldig e-mail adres. And That’s It 🙂 Je kunt meedoen tot zondag 23 april, daarna kies ik een winnaar via een random picker en mail ik die persoon. Reageer je niet binnen 48 uur? Dan gaat de prijs naar iemand anders.

Ga jij meedoen?

Bedankt voor het lezen!

De winnares is geworden:

Dit vind je misschien ook wel leuk..

21 reacties

 1. Je hebt een duidelijke en sterke overtuiging, goed en knap van je! Ikzelf ben ook tegen proefdieren maar ik ben er eerlijk gezegd niet zo bewust mee bezig. Het is een mooi pakket en doe daarom graag mee.

 2. Echt een leuk pakket, en ik snap volkomen dat je vast wilt houden aan je overtuiging en die mevrouw heeft eigenlijk het recht niet er oordelend over te doen haha. Het is jouw overtuiging en ik vind het knap dat je het zo aanhoudt! Ik ben er echter niet zo mee bezig, dus ik zou wel graag meedoen. Ik volg je op fb en bl en heb dit bericht geloved!

 3. Heel leuk! Ik doe mee ! Heb beide dingen gedaan 🙂 Op mijn blog kun je een tof pakket winnen van Etos trouwens, maar of het allemaal dierproefvrij is dat weet ik niet 🙂

 4. Het is idd lastig om te weten welk make up dierproefvrij is of niet. Ik zou het fijn gevonden hebben als er onderaan de merk werd aangetoond of het merk dierproefvrij of met dieren gewerkt wordt. Zo is aan jou de keus wat je met de info moet. Het liefst verplicht, net als bij een pak sigaretten.

  Ik doe trouwens mee met de actie!

 5. Ik dacht altijd dat alle make-up wat in Nederland te koop is dierproefvrij is. Maar ik ben er inderdaad niet zo heel erg bewust mee bezig. Ik vind de producten van maybelline wel erg fijn en doe graag mee aan deze actie.

 6. Wat een superleuke winactie! En wat apart dat die vrouw dat niet begreep. Ik vind het heel knap dat jij er zo op let en voor je standpunt blijft staan. Zelf ben ik er iets minder mee bezig… en vind het merk super fijn. Dus ik doe zeker mee aan de winactie!

 7. Zo, op de valreep doe ik nog even mee haha. Ik heb hem helemaal over het hoofd gezien helaas! Ik doe graag mee omdat ik eigenlijk niks van Maybelline heb en het me tof lijkt als er hier weer een nieuwe favoriet tussen zit 😀

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *