Zelf kinderkamer accessoires maken

Zelf kinderkamer accessoires maken

Ben je een beetje creatief? Dan is het ontzettend leuk om zelf accessoires te maken voor in de kinderkamer. Tuurlijk is het makkelijker om het gewoon in de winkel te kopen, maar zelf maken geeft mij altijd veel voldoening én je kunt zelf de kleuren bepalen. Ik laat vandaag twee accessoires zien die ik zelf gemaakt heb voor in Lauren haar kamer.


Zelf kinderkamer accessoires maken

Na een twee maanden lange blog-break, heb ik weer een blog voor jullie! De inspiratie is weer terug en ik hoop de komende tijd weer wat meer te bloggen. Ik moet het eerst nog even bij non-beauty blogs houden, want het eczeem in mijn gezicht is na drie maanden nog steeds niet weg :-(. Deze week ga ik weer naar de huisarts en hoop ik eindelijk iets mee te krijgen wat wél helpt.

Goed, verder met de blog. Vroeger was ik een stuk creatiever en maakte ik veel zelf, maar dat is later veel minder geworden. Nu ben ik weer zo ver om wat meer zelf te maken en heb ik tot nu toe twee leuke items gemaakt voor in de kinderkamer.

Punniken

Ik heb wel vaker ge-punnikte ( is dit een woord? :’-) ) accessoires gezien en vond dit altijd erg leuk voor in de kamer. Maar omdat wij niet wisten of we een jongen of meisje zouden krijgen, kon ik hier nog niet zoveel mee. Toen Lauren geboren werd kon ik daar gelukkig wel mee aan de slag.

Zelf kinderkamer accessoires maken

Je kunt met je ge-punnikte draad ieder woord of vorm maken. Mij leek Lauren haar naam erg leuk. Helaas had ik geen metaaldraad en kwam mijn vriend met een moeilijk te vormen draad aan, de naam is dus niet helemaal gelukt zoals ik het wilde. Misschien dat ik deze nog eens opnieuw zal maken. Punniken is zo makkelijk en met een avondje Netflix- of film erbij, heb je zo een heel stuk ge-punnikt.

Regenboog

Zelf kinderkamer accessoires maken

Mijn laatste creatie is een zelfgemaakte regenboog. Heel makkelijk te maken en staat super leuk in de kamer. Ook omdat je zelf de kleuren kunt kiezen, kun je ‘m makkelijk matchen met de kleuren uit de kinderkamer. Er staan een hele hoop tutorials online hoe je dit kunt maken. Nu nog een plekje vinden in de kamer om ‘m op te hangen zodat Lauren er niet bij kan.

Haken

Iets wat ik zelf nog heel graag had gemaakt waren gehaakte knuffels. Maar binnenkort hoop ik dit te leren en kan ik dan alsnog aan de slag.

Zelf kinderkamer accessoires maken

Maak jij ook graag zelf spullen voor in de kinderkamer?

Bedankt voor het lezen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.