Ziaja Med dag- en nachtcrème met vitamine C

Vandaag laat ik jullie een dag- en nachtcrème met vitamine C zien van het merk Ziaja. Ik koos voor de producten met vitamine C omdat deze vitamine ook nog echt iets doet voor je huid, het zet namelijk om in collageen en dit helpt je gelaatsspieren om minder snel te verslappen. Top! Ik testte of deze crèmes ook echt de beloftes nakomen. 


Ziaja dag- en nachtcrème met vitamine C

Ziaja is een Pools merk dat sinds 2013 ook in Nederland wordt verkocht. Er wordt gewerkt met natuurlijke ingrediënten en zijn altijd getest op allergiën. Ook zijn deze producten, maar ook de ingrediënten die zijn gebruikt, niet op dieren getest. Dat is natuurlijk helemaal top!

Zoals je in mijn vorige review over een Ziaja product kon lezen, ben ik erg enthousiast over dit merk en ik ben dan ook erg benieuwd of deze crèmes mij zo goed zullen bevallen.

Het product

ziaja dag- en nachtcrème met vitamine c

Beide crèmes zijn verpakt in een doosje en hoewel ik extra verpakking altijd erg onnodig en milieu onvriendelijk vind, ziet het er wel mooi uit. Je kunt zien dat de dag crème bedoeld is om je huid te verstevigen en de nacht crème is om je huid te regenereren. Ook staan de ingrediënten op het doosje en niet meer op de crèmes zelf.

 ziaja dag- en nachtcrème met vitamine c

De crèmes van Ziaja Med zelf zijn netjes verpakt en zien er simpel uit. De crèmes zijn moeilijk te onderscheiden en daarom moet je wel even goed lezen welke je nu moet pakken.

Ingrediënten

ziaja dag- en nachtcrème met vitamine c

De ingrediënten verschillen vrij weinig van elkaar, alleen de nachtcrème is wat voller en ‘vetter’ gemaakt. Ik zie een aantal vette soorten alcohol, hyaluron zuur, zonnebrand filters en de vitamine C. Helaas staan de goede ingrediënten wel onder aan de lijst en dit betekend dat er vrij weinig in zit of in ieder geval niet genoeg om echt een verschil te maken op de huid.

Ook zie ik parabenen en parfum. Bijna 60% van de Ziaja producten zijn parabenen vrij, deze crèmes helaas niet. Nu vermijdt ik dat zelf niet, maar ik weet dat er mensen zijn die dit liever niet in hun producten zien. Parfum is het laatste ingrediënt en zal niet of nauwelijks irritaties geven op je huid.

In gebruik

ziaja dag- en nachtcrème met vitamine cziaja dag- en nachtcrème met vitamine c

Links is de dag crème en rechts de nacht crème, in substantie lijken ze veel op elkaar, maar de nacht crème is iets steviger. De geur vind ik echt heerlijk fris en smeer ik graag op. Merk ik veel verschil op mijn huid? Mwah, het is niet alsof mijn huid ineens geen rimpels meer bevat, maar mijn huid straalt wel meer en dat vind ik ook helemaal prima!

Ik geloof sowieso niet heel snel dat een crème rimpels zal oplossen aangezien dit aan je gelaatsspieren ligt. Toch helpt vitamine C wel om je spieren te voorzien van collageen en houdt deze de spieren sterker waardoor ze minder snel verslappen. Nu zit er te weinig vitamine C in deze crèmes om echt een verschil te maken denk ik.

Wat vind ik er van?

Ik vind het een heerlijke crème en zal deze ook zeker blijven gebruiken. Mijn vriend vind het zelfs fijne crèmes en gebruikt het om z’n droge huid op te lossen. Ook al zullen ze mijn rimpels niet oplossen, ik ben tevreden over beide crèmes.

Ziaja Med dag- en nacht crème met vitamine C kosten beide €9,99 per stuk en zijn hier te koop.

*Ik heb deze producten ontvangen ter review

Gebruik jij een specifieke dag- en nacht crème?

Bedankt voor het lezen!

12 Reacties

 1. november 13, 2016 / 11:43 am

  Wat een leuke review en wat fijn dat de crèmes zo goed bevallen. En de prijs is ook heel goed te doen! 🙂

  • november 13, 2016 / 4:23 pm

   Bedankt! En gelukkig ook goed betaalbaar inderdaad ☆

 2. november 13, 2016 / 3:12 pm

  Moet deze ook snel proberen! Goede review!

 3. november 14, 2016 / 10:01 am

  Ik heb net een handcrème van Ziaja ontvangen in de StyleTone box en ben daar ook heel tevreden over! Misschien dit ook eens proberen. x

  • Anna Gerrie
   Auteur
   november 14, 2016 / 5:11 pm

   Ja super leuk dat dit merk nu ook in de StyleTone box verkrijgbaar is!

 4. november 14, 2016 / 12:15 pm

  Nog steeds ben ik erg benieuwd naar de producten van Ziaja. Het klinkt echt als een fijn merk en zo ook deze producten weer!

 5. november 14, 2016 / 3:44 pm

  Ik gebruik misschien 1/2 keer in de week een dag creme haha ernstig en dat voor een beauty blgoger.

  • Anna Gerrie
   Auteur
   november 14, 2016 / 5:12 pm

   Haha dat kan niet hoor :’-)

 6. november 14, 2016 / 11:47 pm

  Het lijken mij ontzettend fijne crémes maar erg jammer dat de werkende stoffen niet erg aanwezig zijn in de crème. Ik probeer zo veel mogelijk alcohol te vermijden, mijn huid word er erg droog van en daardoor krijg ik ontzettend veel puistjes omdat de talgproductie natuurlijk weer sneller gaat werken. Ziaja heeft wel fijne producten voor een fijne prijs <3 x

 7. november 15, 2016 / 10:18 pm

  Wat een mooie creme’s. Ik wil ook nog heel graag iets van het merk proberen. Jammer dat hier wel parabenen in zitten. Maar ik heb ook wel eens gelezen dat dit eigenlijk niet zo slecht is, omdat de vervanging ook niet altijd goed is. Verwarrend soms;)

 8. november 19, 2016 / 8:20 pm

  Bedankt voor je eerlijke review wat betreft de ingrediënten. De werkzame stoffen staan idd bijna aan het eind! Eigenlijk horen die, wil je resultaat zien, in de bovenste drie regels van de lijst te staan. Fijn dat jij zo tevreden bent en zeker een betaalbaar merk!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.