Ziaja Natuurlijke Olijf Conditioner

Ziaja is mijn favoriete merk als het aankomt op haarproducten. Nog niet zo lang geleden kreeg ik een Ziaja shampoo thuis gestuurd en hier ben ik zo tevreden mee, dat ik nu ook een conditioner bestelde. Ik koos voor de Ziaja Natuurlijke Olijf Conditioner. Vandaag lees je er alles over. 


Ziaja Natuurlijke Olijf Conditioner

Deze Ziaja Natuurlijke Olijf Conditioner met olijf heeft een herstellende functie en is geschikt voor alle haartypes, maar in het bijzonder voor bros en dun haar. Nu is mijn eigen haar helemaal niet dun of bros, maar als ‘ie toch geschikt is voor iedereen.. Dan gebruik ik ‘m ook maar gewoon! Het zou klitten verminderen, het haar laten glanzen en herstellen.

Het product

ziaja natuurlijke olijf conditionerziaja natuurlijke olijf conditioner

De verpakking vind ik erg mooi en straalt wat mij betreft echt Ziaja uit, de groene fles doet mij ook wel echt aan de natuur denken. De fles is niet heel groot en in ieder geval kleiner dan de shampoo. Nu maakt mij dat niet veel uit, op twee flessen shampoo gebruik ik één conditioner. Er zit een makkelijke klikdop op en je kunt makkelijk doseren, met zo’n grote opening gebruik ik standaard te veel en dat lukt hier niet.

Ingrediënten

ziaja natuurlijke olijf conditioner

Aqua (Water), Cetearyl Alcohol, Cetrimonium Chloride, Dimethicone, Isopropyl Myristate, Olea Europaea (Olive) Fruit Oil, Polyquaternium-10, Panthenol, Sodium Benzoate, Parfum (Fragrance), Citric Acid, CI 42090 (FD&C Blue No. 1), CI 19140 (FD&C Yellow No. 5), CI 47005 (D&C Yellow No. 10), CI 16035 (FD&C Red No. 40)

 • Cetearyl Alcohol is een vette alcohol soort
 • Cetrimonium Chloride is een emulgator en gaat de statische opbouw tegen
 • Dimethicone is een silicoon en legt een laagje over je haar waardoor het zachter is
 • Isopropyl Myristate gaat vettigheid uit andere ingrediënten tegen
 • Olea Europaea (Olive) Fruit Oil is de olijfolie
 • Polyquaternium-10 tegen statische opbouw en maakt je haar soepel
 • Panthenol geeft je haar glans
 • Sodium Benzoate voor de houdbaarheid
 • Citric Acid is ook voor de houdbaarheid

Wat vind ik er van?

Citric Acid

De Ziaja Natuurlijke Olijf Conditioner vind ik erg fijn. Ik merk echt een verschil met andere conditioners, mijn haar is namelijk minder pluizig en glanst meer in de punten. Dit had ik niet verwacht, aangezien ik al eerder een shampoo en conditioner lijn heb geprobeerd met olijf van een ander merk en ik toen helemaal geen verschil kon zien. Ik blijf deze dus zeker gebruiken.

Ziaja Natuurlijke Olijf Conditioner 200 ml – – – €2,29

Welke conditioner gebruik jij momenteel?

Bedankt voor het lezen!

7 Reacties

 1. december 11, 2016 / 8:03 am

  Klinkt heel erg fijn! Mooie foto’s heb je ook gemaakt.

  • Anna Gerrie
   Auteur
   december 11, 2016 / 7:32 pm

   Dankjewel Susan!

 2. december 11, 2016 / 12:33 pm

  Dit klinkt goed zeg! Ik vind de huidverzorgingsproducten van Ziaja erg fijn maar de producten voor het haar ken ik nog niet. Misschien toch maar eens proberen want ze zijn wel lekker betaalbaar.

 3. december 12, 2016 / 9:42 am

  Wat een mooie foto’s zijn dit! Ik gebruik al eeuwen dezelfde conditioner van Garnier, maar misschien moet ik deze maar eens proberen. Malou x

 4. december 12, 2016 / 11:05 pm

  Ik ken deze en vond hem volgens mij ook fijn. Zeker qua prijs ook dubbel en dwars de moeite waard!

 5. december 12, 2016 / 11:20 pm

  Ik ken dit merk nog niet zo goed, maar lees er de laatste tijd steeds meer over. Misschien toch ook een keertje proberen. Mooie foto’s heb je gemaakt!

 6. december 13, 2016 / 9:49 pm

  Lijkt me ook echt een super fijn product. Ik hou echt van natuurlijke shampoo’s en deze is wel heel voordelig. Ik heb zelf nog niks geprobeerd van het merk, nog steeds benieuwd naar!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.