Zoeva Blanc Fusion Palette Review

Nog een item dat al een tijd op mijn wishlist stond, het Zoeva Blanc Fusion palette. Dit palette vond ik zo mooi, vooral vanwege de gele tint, die heb ik nog niet eerder gezien in een palette! Ik kocht ‘m bij Douglas en ging er mee aan de slag. Lees vooral verder voor veel foto’s en looks.


Zoeva Blanc Fusion Palette

Dit is de eerste keer dat ik een make-up product van Zoeva probeer en ik ben heel benieuwd naar de pigmentatie. Ik lees eigenlijk altijd wel positieve reviews over Zoeva, dus daar zit ik niet zo over in. Dit palette is vrij van parabenen, minerale oliën, parfum en ftalaten. Dat laatste had ik nog niet eerder van gehoord, maar is een combinate van alcoholen.

BLANC FUSION

zoeva blanc fusion palette reviewzoeva blanc fusion palette review

Blanc Fusion wordt geleverd in een laag plastic én heeft ook nog een extra doos, beetje onnodig Zoeva, besparen met die handel! Verder vind ik de verpakking wel echt heel mooi, op de foto zie je het niet goed maar de gouden strepen zijn reflecterend.

PIGMENTATIE

zoeva blanc fusion palette reviewzoeva blanc fusion palette review

Noble Single OriginVisions Of Gold Late BloomerSweetness Lingers

Travel Inspired Joy In A BoxConchedQuestion Of TasteLast Bite

De bovenste rij bevat allemaal een shimmer en de onderste rij zijn allemaal matte. Ik vind het een mooie mix tussen warme, koele, lichte en donkere tinten. Het palette zelf heeft een magnetische sluiting en deze is vrij sterk, maar ik zou er wel om denken wanneer je ‘m mee neemt in je toilettas.

zoeva blanc fusion palette review

Wát een mooie pigmentatie! Alleen Noble en Travel Inspired waren wat moeilijk zichtbaar te krijgen, maar het is gelukt. Visions Of Gold knalt er wel echt mooi tussenuit.

LOOKBOOK

zoeva blanc fusion palette reviewzoeva blanc fusion palette review

Hier heb ik alleen de rustige en matte tinten gebruikt en het is een heel draagbare look geworden.

zoeva blanc fusion palette reviewzoeva blanc fusion palette review

En hier heb ik juist de warme en oranje-gele tinten gebruikt. Zulke toffe tinten!

zoeva blanc fusion palette review

Beide looks nog even full-faced.

Ik ben echt super blij met dit palette, je kunt er zoveel looks mee maken en of dit nu nude looks zijn of juist met een pop of color, het kan beide! En de prijs valt ook zeker wel mee. Een nieuwe favoriet in ieder geval :-). Geel is niet altijd makkelijk om mee te werken, maar met een winged eyeliner of in ieder geval een kleur dat tussen de oogschaduw en je wimpers breekt, dan zit je altijd goed.

Zoeva Blanc Fusion Palette €22,00 en is verkrijgbaar bij o.a. Douglas.

Gebruik jij graag een Zoeva palette?

Bedankt voor het lezen!

16 Reacties

 1. maart 15, 2017 / 9:30 am

  Ja, wauw! Tof ook hoe je dat geel gebruikt. Ik heb zelf ook een paar palettes van Zoeva en ben er altijd over te spreken!

 2. maart 15, 2017 / 9:59 am

  Wauw, wat een mooie kleurtjes! Fijn dat er zowel matte als glanzende tinten in zitten, daar kun je altijd veel kanten mee op.

 3. maart 15, 2017 / 10:48 am

  Wat een prachtig palette! Mooie looks heb je er ook mee gemaakt. Ik heb zelf eens een 88 palette van Zoeva gehad (heeel lang geleden) en daarna eigenlijk niets meer van dit merk gekocht. Ben nu wel benieuwd geworden naar dit palette, hij is lekker gevarieerd ook. Knap dat je geel zo goed hebt gecombineerd trouwens! Ik vind dat zelf best een lastige kleur om mee te werken.

 4. maart 15, 2017 / 11:23 am

  Ik vind geel niet mooi, maar damnnnn in bepaalde gevallen moet ik toch even terug komen… zoals jouw ooglook! Fantastisch!

 5. maart 15, 2017 / 1:54 pm

  Ik moet nog steeds een palette van Zoeva proberen! Deze ziet er zo mooi uit! Wat heb je er ook mooie foto’s van gemaakt 🙂

 6. maart 15, 2017 / 2:16 pm

  Deze is tof!! Die komt op de wishlist.

 7. maart 15, 2017 / 4:04 pm

  Prachtig palette van Zoeva. Geel is niet een kleur die ik zelf snel zou kiezen maar jij laat zien dat dit hee; goed kan.

 8. maart 15, 2017 / 5:34 pm

  Mooi palette, Visions of Gold is een leuk kleurtje voor in de zomer !

 9. maart 17, 2017 / 9:35 pm

  Zo mooi die palettes van Zoeva. Ik heb er ook eentje en ik vind het hele mooie oogschaduws. Goede kwaliteit. Ik vind dat je de gave gele kleur mooi hebt verwerkt in een ooglook.

 10. maart 20, 2017 / 12:10 pm

  Mooi palette! Mooie zachte kleurtjes. Ik heb nog niks van Zoeva maar niet heel duur voor zo’n gepigmenteerd palette!

 11. maart 27, 2017 / 11:55 am

  De pigmentatie ziet er echt heel erg goed uit. Prachtig palette!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.