Zoeva Opulence Oogschaduw Palette

Toen ik dit palette zag wist ik dat ik ‘m moest hebben. De vormgeving en kleuren uit dit palette vind ik zo mooi dat ik het palette direct bestelde. Gelukkig weet ik dat Zoeva altijd goede kwaliteit levert en ook niet al te duur is, zo bevalt het Blanc Fusion palette mij ook erg goed. Met het Opulence palette kun je zowel basic- als gewaagde looks maken, kijk je mee?


Zoeva Opulence Oogschaduw Palette

Zoeva Opulence Oogschaduw PaletteZoeva Opulence Oogschaduw Palette

Zoeva Opulence €22,45

Het palette wordt gesiert door prachtige bloemen en ziet er uit als een schilderij, zo mooi! Dit is helemaal mijn stijl :-). De ‘huls’ is gemaakt van stevig karton met een magnetische sluiting, het is makkelijk netjes te houden maar wel moeilijker om mee te nemen onderweg, de sluiting is namelijk snel los en dat kan natuurlijk snel gebeuren in je toilettas.

Zoeva Opulence Oogschaduw PaletteZoeva Opulence Oogschaduw Palette

De tinten in het Opulence palette zijn divers en verschillen ook van finish, zo zitten er zowel matte- als shimmer tinten in. Leuk om mee te combineren! Ook zitten er genoeg lichte tinten in voor een basic look, maar ook donkere tinten om meer diepte mee te creëren.

Zoeva Opulence Oogschaduw Palette

High Chair – Society Figures – Get Your Glory – Imperial – Koh I Noor

Zoeva Opulence Oogschaduw Palette

Industrial Fortune – Sense Of Movement – Queen For A Day – The Only Delight – Golden Years

De tinten zijn allemaal super mooi en intens.

Zoeva Opulence Oogschaduw Palette

Allereerst maakte ik er deze basic look mee. Ik gebruikte High Chair, Society Figures en Golden Years.

Zoeva Opulence Oogschaduw Palette

Hier wilde ik de knalkleuren wat meer gebruiken. Get Your Glory en Sense Of Movement komen hier mooi uit. De pigmentatie is bij alle tinten ook geweldig op mijn ogen. Daarbij blenden de tinten goed en blijven ze gedurende de dag mooi zitten. Met een goede oogschaduw basis zouden de tinten nóg feller kunnen worden.

Wát een topper is het Zoeva Opulence oogschaduw palette, ik ben groot fan in ieder geval en pak ‘m er regelmatig bij! De prijs-kwaliteit verhouding is heel prima en zeker het proberen waard. Je koopt het palette hier. Naast dit oogschaduw palette is er ook nog een blush/highlighter palette en een kwasten set uit de Opulence collectie die ook zeker de moeite zijn om te bekijken.

Wat vind jij van het Opulence palette?

Bedankt voor het lezen!

10 Reacties

 1. november 25, 2017 / 7:14 pm

  Wat een prachtig vomgegeven palette! Mooie kleuren zitten erin en wat een super pigmentatie! Mooie looks heb je er ook mee gemaakt.

 2. november 25, 2017 / 7:29 pm

  Wat een pareltje heb je ontdekt! Prachtig palette om te zien en die kleuren… Ik heb meer dan genoeg paletten, maar deze zou ik zeker wel willen toevoegen! Heel mooi!

 3. november 25, 2017 / 7:55 pm

  Jaaaaaaah… ik zit ook te kijken naar dit palette! Twijfel twijfel twijfel of toch?

 4. november 26, 2017 / 4:42 pm

  Oh wauw, dit palette ziet er heel goed uit!

 5. november 28, 2017 / 7:25 pm

  Oh dat ziet er zeker heel erg mooi uit, wow!

 6. november 29, 2017 / 1:47 pm

  OMG wat een PRACHTIGE kleuren! Ik MOET deze hebben! Haha! <3 Dat pigment ook zeg, kanonne!

 7. december 1, 2017 / 8:37 pm

  Wauw wat een mooie strakke wing kun jij maken zeg! Jaloers haha. Mooi palette, lijkt me een goede aanschaf geweest!

 8. december 1, 2017 / 8:51 pm

  Wauw, dit vind ik een heel mooi palette. Ik ben ook gek op de kwaliteit van Zoeva, en dit is weer zo’n plaatje 🙂

 9. december 1, 2017 / 9:09 pm

  Heel mooi zeg! Ik zou ook wel zo’n ooglook willen kunnen maken. Wat jij basic vind, ziet er voor mij al spectaculair uit, hihi.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.