26 weken Zwangerschapsupdate

Zwangerschapsupdate - 26 weken

Het is alweer even geleden dat ik een zwangerschapsupdate heb geplaatst, dus vandaag praat ik jullie weer helemaal bij. Inmiddels ben ik alweer 26 weken zwanger en begint mijn buik goed te groeien. De babykamer is inmiddels geshopt en we zijn al druk bezig de ‘baby-uitzetlijst’ bij elkaar aan het scharrelen. Lees je mee?


26 weken Zwangerschapsupdate

In de laatste update kon je lezen dat mijn placenta tijdens de 20 weken echo nog niet goed lag, maar dat dit nog wel kan wegtrekken in de komende weken. Volgende week hebben we weer een groeiecho en gaat de verloskundige gelijk kijken of het nu wel goed ligt of dat er toch een keizersnede gepland moet worden.

Die week daarna krijgen we nog een groeiecho omdat ik een mega litteken op mijn buik heb in verband met mijn cyste operatie van vorig jaar. Dit wilde ze toch even extra in de gaten houden en een nieuwe echo vind ik hélemaal geen probleem natuurlijk.

Zwangerschapsupdate - 26 weken

Mijn buik groeit goed en inmiddels valt het de meeste mensen wel op, al heb ik nog steeds mensen in mijn omgeving die roepen dat ze er nog weinig van zien, haha. Qua kwaaltjes gaat het ook goed, de ene dag beter dan de ander, maar over het algemeen voel ik mij fit gelukkig.

Zwangerschapsupdate - 26 weken

Om mijn kleding zoektocht ’s ochtends wat makkelijker te maken heb ik maar een zwangerschapsafdeling gemaakt, zo kan ik er snel bij. Ik wil niet teveel zwangerschapskleding kopen omdat ik het toch maar zo’n korte tijd aan heb. Ik heb een paar shirts gekocht en daar kan ik makkelijk een vest overheen doen, dat scheelt weer.

De kamer

Zwangerschapsupdate - 26 weken

Samen met mijn vriend, schoonmoeder en moeder zijn we een dagje naar de IKEA geweest. We kozen een leuke set uit en hebben die gauw in elkaar gezet. Omdat onze baby-kamer best klein is moesten we even passen en meten, maar het is gelukt! We willen niet weten wat het geslacht is, dus is alles lekker basic. De muziekdoos in de commode en een aantal knuffels zijn nog van de tijd toen ik net geboren werd, extra leuk dat onze baby die nu ook in de kamer heeft.

Nou dit was de update wel tot nu toe. Zodra we de groeiecho’s hebben gehad en ik weer wat meer te meldden heb schrijf ik weer een nieuwe update. Tot de volgende 🙂

Bedankt voor het lezen!

10 Reacties

 1. Willemse
  oktober 20, 2017 / 9:46 am

  aaahhh wat gaat het nu ineens snel
  Zelf vond ik dat wel het leukste hoor, de baby kamer bijelkaar verzamelen.
  Wat vervelend z’on litteken op je buik, dat zal niet lekker zitten als deze gaat groeien.
  Fijn dat ze alles zo goed in de gaten houden, en z’on extra echo is natuurlijk altijd mooi meegenomen.

 2. oktober 20, 2017 / 11:35 am

  Ooooh wat word je buik al mooi groot! En het kinderkamertje ziet er zo leuk uit!
  Leuk dat je dit met ons deelt 🙂
  Liefs, Nathalie

 3. oktober 20, 2017 / 12:15 pm

  Mooie buik! Wat schattig, al die knuffels in de babykamer, ziet er mooi uit allemaal!Ik droeg hoofdzakelijk big shirts, die kon ik later ook gewoon als nachtpon aan.
  Benieuwd naar de volgende echo’s!

 4. oktober 20, 2017 / 1:24 pm

  Wat heb je een mooie buik! Zo leuk om te lezen dit <3 En bijzonder dat jullie niet willen weten wat het geslacht is, zelf zou ik dat ook niet willen maar tegenwoordig is alles al helemaal vastgelegd haha! Van de kamer tot aan de kleertjes.

 5. oktober 20, 2017 / 7:07 pm

  Leuk om te zien! Ik kan niet wachten op een zwangerschap, al wil ik eerst mijn studie netjes afmaken;)

 6. oktober 21, 2017 / 7:18 pm

  Oh superleuk. En wat knap dat je niet wilt weten wat het geslacht is. Je ziet er, dat was je al, prachtig uit als aanstaande moeder!

 7. oktober 22, 2017 / 7:42 am

  Je hebt een knap buikje hoor! Leuk dat je het geslacht niet wil weten. Hebben wij ook niet gedaan hoewel het toen ook al wel kon 100 jaar geleden. De verrassing hoort toch een beetje bij de bevalling. Althans, dat vind ik dan. Kan me ook voorstellen dat het ook wel makkelijk is om het te weten.

 8. oktober 22, 2017 / 1:14 pm

  Heel leuk om een kijkje te krijgen in de babykamer! Ben erg benieuwd wat het wordt 🙂

 9. oktober 24, 2017 / 11:28 am

  Ik zou het geslacht ook niet willen weten! Dat lijkt me echt de charme van een bevalling (HAHA klinkt een beetje gek).
  Leuk kamertje ook zo <3 fijn dat je je redelijk fit voelt!!

 10. oktober 29, 2017 / 8:06 am

  Wauw wat ga je hard met je babykamer 😀 Ik ben er ook al aan begonnen erg leuk. Mooi buikje heb je zeg! Ik had een tijdje geleden mijn kast ook maar uitgemest met kleding die ik nu niet meer pas. Erg onhandig haha

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.